Pharmacy Shop - dyqan i produkteve natyrore për të shtatë në Shqipëri | komente të klientëve
Qyteti juaj
Zgjidhni qytetin tuaj nga lista
24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Kontaktet

Email: [email protected]

Shërbimi ndaj klientit pranon thirrje 24/7 (rreth orës). Nëse nuk jeni në gjendje të kaloni, ju lutemi dërgoni një kërkesë në adresën e emailit.

Afati kohor për përpunimin e kërkesave

Në mënyrë tipike, Shërbimi ndaj Klientit nuk ka nevojë për më shumë se 24 orë për të përpunuar një kërkesë, por gjatë shitjeve, promovimeve dhe pushimeve, afati mund të rritet pak. Shikoni informacionin e kontaktit dhe zgjidhni mënyrën e kontaktit që është më e përshtatshme për ju.