Pharmacy Shop - dyqan i produkteve natyrore për të shtatë në Kosovë | komente të klientëve
Uroshevac
Zgjidhni qytetin tuaj nga lista
24 orë në ditë, 7 ditë në javë

VaryForte - krem për venat me variçe në Uroševac

5 5 1 5
Vlerësimet e blerësve në lidhje me produktin
VaryForte - krem për venat me variçe në Uroševac
 • Numri i artikullit: HJDH-21-sq|KOS
 • Disponueshmëria në depon e prodhuesit: Ende në magazinë
 • Deklarata e konformitetit
  EUR
 • Çmimi: 78 €39
Arka e shpejtë
Mënyrat e pagesës: para ose kartë krediti pas marrjes
Kushtet e dorëzimit në Uroševac: 1-3 ditë

Opsionet e dorëzimit: në postë ose me korrier në shtëpinë tuaj (specifikoni detajet dhe kushtet e dërgesës falas përmes telefonit në një bisedë me operatorin)

Struktura

 • Mentol;
 • Ekstrakt lëkure limoni;
 • Vaj kedri;
 • Arnica.

Informacioni

 • Indikacionet për përdorim: Nga venat me variçe;
 • Formulari i lëshimit: Krem;
 • Më e mira para datës: 2 vjet;
 • Kushtet e ruajtjes: Ruhet në një temperaturë që nuk i kalon 25 ° C. Mbajeni larg fëmijëve;
 • Kushtet e pushimeve: Pa recetë të mjekut;
 • Vëllimi: 80 ml.

Ku mund të blini tani VaryForte - krem për venat me variçe në Uroševac me një çmim të mirë me dorëzimin?

Blini tani VaryForte mundeni në Farmaci - Pharmacy Shop! VaryForte - krem për venat me variçe tani me 50% zbritje ne cmim: 39 € Vetëm vlerësime reale dhe të verifikuara. Produkte direkt nga prodhuesi!

Reagimet tuaja

Ende pa komente

Lini komentin tuaj

Ky produkt në qytete të tjera

Këto produkte mund të jenë me interes për ju

 • Varydex
  Varydex
  krem kundër venave me variçe
  78 € 39 €
 • Varcolex
  Varcolex
  xhel nga venat me variçe
  78 € 39 €
 • Varcosin
  Varcosin
  xhel nga venat me variçe
  78 € 39 €